Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

 

Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Erkek, Yıldız Kızlar ve Genç Kız Basketbol Takımlarının ardından, Küçük Kız Basketbol Takımı da,  Bartın’daki 5 maçını da kazanıp Osmaniye de yapılacak Anadolu Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.  Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı da, Zonguldak Şampiyonu olarak 12-15 Mayıs tarihleri arasında oynanacak grup şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandı.


KÜÇÜK KIZLAR’DAN BÜYÜK BAŞARI

Daha önce Basketbol kategorisinde Yıldız Erkek, Yıldız Kızlar ve Genç Kız’da Anadolu Şampiyonalarına katılma hakkı elde eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Küçük Kızlar kategorisinde de şampiyon oldu.

Bartın’da oynanan Merkez Kuzey Gurubu Şampiyonasında İlk maçında Canik Belediyesini 20-0 hükmen mağlup eden eflatun beyazlılar, ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyespor’u 61-43, Kastamonu Polisgücü’nü 83-34, Bartın Belediyespor’u 52-37, son maçında da Sinop 'u 77-22 mağlup ederek Osmaniye de yapılacak Anadolu Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.


FİLENİN SULTANLARI ZONGULDAK ŞAMPİYONU


Ereğli Belediyespor’da bir başarı da, Yıldız Kız Voleybol Takımından geldi. Zonguldak il finalinde Sarayspor ile karşı karşıya gelen Kdz. Ereğli Belediyespor tüm setleri büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada, rakibini 27-25,25-23 ve 25-21'lik setlerle 3-0 mağlup ederek Zonguldak Şampiyonu oldu.

Ereğli Belediyespor bu başarı ile 12-15 Mayıs tarihleri arasında oynanacak grup şampiyonasında Zonguldak’ı temsil etme hakkı elde etti.