Zorlu lig maratonunun şampiyonluğunu Zonguldakspor bitime bir hafta kala garantilerken, Kilimli, Ereğli, Kozlu ve Devrek gruptan ikinci çıkan takım olmak için tek devreli lig usulü karşı karşıya gelecek.

Adeta nefeslerin tutulacağı zorlu maraton öncesi taraftar yoğunluğunun da göz önüne alındığında ve gelen talepler doğrultusunda maçların Zonguldak Karaelmas Köksal Stadında oynanması yönünde karar çıkacağı maçların fikstürünün 23 Mart tarihinde çekileceği belirtildi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in 25'inci haftasında düğüm çözüldü.
Çaycumaspor karşısında 5-0'lık galibiyet alan Zonguldakspor, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 25'inci maçında 21'inci galibiyetini alan ve rakip fileleri 99 kez havalandırarak ligin en çok gol atan takımı unvanını da elinde bulunduran Zonguldakspor, 21 golle de ligin en az gol yiyen takımı. Şampiyon, ligin son maçında Zonguldak Gençlik'e konuk olacak. Bu arada 25'inci hafta maçları sonunda, Kilimli Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Kozlu Belediyespor'dan sonra, Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Devrek Belediyespor'da Play-Off oynama hakkı kazanan 4'üncü takım oldu.
Süper Amatör Lig'in 25'inci haftasında ligden düşmesi kesinleşen Zonguldak Gençlik, genç takım ağırlıklı kadrosuyla Karadenizspor'u 4-1 mağlup etme başarısı gösterdi. Kozlu Belediyespor'u deplasmanda 4-3 mağlup eden Alaplı Belediyespor da bir başka sürprize imza atarken, ligi 7'nci sırada bitirmeyi garantiledi.
Süper Amatör Lig'in 26'ncı ve son haftasında ise, Erdemirspor-TEAŞ Işıkspor, Alaplı Belediyespor-Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor-Karadenizspor ve Zon-guldak Gençlik-Zonguldakspor maçları oynanacak.