Erdemirspor’un olağan genel kurulu yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile 12 Haziran tarihine ertelendi. Kulüp 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, kulüp üyelerini ve spor severleri genel kurula davet etti.

 

Erdemirspor Olağan Genel Kurul toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile 12 Haziran Çarşamba gününe ertelendi. Büyük Ereğli Anadolu Otel’de yapılacağı duyurulan kongrede yeterli çoğunluğun sağlanamadığını ve 12 Haziran 2013 Çarşamba gününe genel kurulun ertelendiğini açıklayan Kulüp 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, “12 Haziran tarihinde yüksek bir katılım ile genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Kulübümüz ile ilgili önemli kararların alınacağını umut ettiğimiz kongremize tüm üyelerimiz, sporcularımız, spora ilgi duyan herkesi bekliyoruz” dedi.
Odabaş, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, kulübün kapatılmaması için üzerlerine düşen tüm sorumluluklarına yerine getireceklerini de hatırlatarak, “Bizim için son derece önemli bir genel kurul olacak. Kulübümüze gelen yazılar ve kulübün getirilmek istenen durumu ortada. Kulübün kapanmamasını istiyoruz mücadelemiz bu anlamda sürecek” sözleri ile konuştu.