Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi Herkes İçin Futbol Departmanı'nın Ülker'in sponsorluğuyla düzenlediği "Futbol Köyü" Zonguldak'ta eğitime başladı. Bakacakkadı 100.Yıl Atatürk Tatil Köyü'nde yapılan çalışmalara yaklaşık 80 öğrenci katılıyor. Futbol Gelişim Merkezi, Herkes İçin Futbol Eş Güdüm Yönetmeni Taygun Er-dem, Çaycuma ve Zonguldak'ta bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi'ni ziyaret eden Taygun Erdem, Başkan Ahmet Birdal ve Yönetim Kurulu üyeleri ile süre sohbet etti.

VALİ ATA'YA ZİYARET
Futbol Gelişim Merkezi, Herkes İçin Futbol Eş Güdüm Yönetmeni Taygun Erdem ve TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret ederek Bakacakkadı'da yapılan Futbol Köyü çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Erdem, Vali Erdal Ata'ya verdiği desteklerinden dolayı plaket takdim etti ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ
GİRGİN'E ZİYARET
Futbol Gelişim Merkezi, Herkes İçin Futbol Eş Güdüm Yönetmeni Taygun Erdem ve TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüklerini belirten Erdim, Girgin'e desteklerinden dolayı teşekkür etti ve bir plaket verdi.

ÇAYCUMA BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞEN'E ZİYARET
Tayfun Erdem ve 100. Yıl Atatürk Tatil Köyü Müdürü Buket Çakar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiler.
10 gün kamp yapacak olan milli takım alt yapısı sporcuların sosyal gelişmeleri ile ilgili eğitim verdiklerini söyleyen Erdem, "Milli takımların alt yapısını oluşturmak için 1997 doğumlu sporcuları yetiştirmek amacıyla kamp yapacağız. Burada çocuklarımızın sosyal gelişmeleri için kendilerine bilgiler vereceğiz. Kamp süresi içersinde Zonguldak'ın turistik alanlarını gezerek çocuklarımızı bilgilendireceğiz. Amacımız, milli takımın alt yapısını en iyi şekilde yaratmak olacak. Bu genç yaşta sporcularımızın hakemlere karşı olsun, insanlara karşı olsun eğitim vererek kendilerini yetiştireceğiz" dedi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, "Tayfun Hocamızı Fener bahçe'de ve milli takımda futbol oynadığı zamandan beri tanırım. Kendisi çok başarılı bir futbolcuydu. Şu anda Milli Takım Altyapı Sorum-lusu olarak 100 sporcu ile kamp yaptıklarını duydum. Son derece memnun kaldım. Burada kamp yaptıkları süresi içersinde kendilerine yardımcı olacağım" dedi. Tayfun Erdem, Baş-kan Gülşen'e milli takımı simgele-yen palet, Başkan Gülşen de Çaycuma Belediyesi'ne ait gümüş ta bak ile yoğurt taşıyan kadın heykeli ile Çaycuma'yı tanıtan kitap verdi.