İlk 5 mücadelesi veren Kozlu Belediyespor ile Alaplı Belediyespor, önceki gün Beyçayırı Sahası'nda karşı karşıya geldi. 52'nci dakikada Mehmet'le golü bulan Kozlu Belediyespor'da, 62'nci dakikada Orhan çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Son 28 dakikayı 10 kişi oynayan Kozlu Belediyespor, 88'inci dakikada Hüseyin'in golüne engel olamayınca, bu sezonki 6'ncı beraberliğini elde etti.

ALAPLISPOR-KOZLUSPOR 1-1

SAHA: Beyçayırı.
HAKEMLER: Evren Atış **, Metin Doğan **, Yasin Çavuş **.
ALAPLI BELEDİYESPOR: Bülent **, Salim **, Bayram **, Ahmet **, Hüseyin ***, Erdi **, İlkay *(Dk.84 Tarık), Emrah **(Dk.90 Rahmi), Erdal **, Tayfun **, Sercan *(Dk.57 Ali Mahmut *).
KOZLU BELEDİYESPOR: Hamit ***, Yılmaz *(Dk.40 Hacı **), Mehmet ***, Özcan ***, Orhan *, Volkan **, Halit **, Aytaç  *(Dk.64 Tolga **), Onur Ocakçı ***, Uğur **(Dk.75 Gökhan *), Caner **.
GOLLER: Dk.52 Mehmet (Kozlu), Dk.88 Hüseyin (Alaplı Belediyespor)
KIRMIZI KART: Dk.62 Orhan (Kozlu)

Güneşli ve futbol için elverişli bir hava ve zeminde oynanan, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nun da protokol tribününde yer aldığı kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından izlenen karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımın kontrollü bir futbol oynayışı ile sahada mücadele etmeye çalıştıkları görülürken, ikili mücadelelerde her iki takım oyuncularının sertliklere maruz kaldığı gözlendi. İlk atak girişiminde 4.dakikada Ahmet'in şutundan eli boş dönen ev sahibi Alaplı Belediyespor, ilk on beş dakikalık mücadelede rakibine oranla, kazanmak için daha istekli görünen taraftı. Kozlu Belediyespor ise bu dakikalar içinde kontrollü oyundan kopmadı.  Cengiz Doğan'ın öğrencileri ise sahanın her yerinde hakimiyet kurmaya çalıştı.  İlk yarının gelişen son atağında sağ taraftan kullanılan kornerden Alaplı takımı sonuç çıkaramayınca ilk devre golsüz sona erdi. 51. Dakikada Sercan sarı kart görürken, bir dakika sonra, ceza sahası sağ çaprazından ve kaleye yaklaşık yirmi beş metre mesafeden kazanılan serbest vuruşta topa mükemmel vuran Mehmet Baş, Kozlu Belediyespor'u öne geçiren golü doksandan filelere yolladı: 0-1 58. Dakikada oyuna müdahale eden Teknik Direktör Cengiz Doğan Sercan'ı çıkartıp yerine Ali Mahmut'u oyuna sürdü. 62.dakikada ise, sağ taraftan gelişen atakta, yapılmak istenen orta sırasında top Orhan'ın eline çarptı. Ele mi, göğse mi çarptı tartışmasının bile yapıldığı pozisyon sonrasında karşılaşmanın hakemi Evren Atış, Orhan'ı ikinci sarı karttan oyun alanının dışına davet etti ve böylelikle konuk ekip sahada 10 kişi kaldı.
Dakikalar 88'i gösterdiğinde Alaplı'nın beraberlik golü geldi. Soldan kullanılan kornerde altı pasta ve demarke vaziyette kafayı vuran Hüseyin, topu Hamit'in yanından filelere gönderdi ve maça eşitlik geldi: 1-1
89. Dakikada kaptan Emrah yerini Rahmi'ye bırakırken, 90+1.dakikada gelişen ani bir Alaplı Belediyespor atağında Erdal topa dokunamayınca bu gol şansından da ev sahibi takım yararlanamadı.