Zonguldak Kömürspor'un 21 Nisan Pazar günü şampiyonluk maçında karışılacağı Adliyespor, sezonun ilk yarsındaki performansının çok uzağında. İlk yarıyı namaglup kapatıp kalesine 10 gol gören başkent takımı, ikinci yarı 2 yenilgi alarak Zonguldak Kömürspor maçına kadar 14 golü kalesinde gördü. Kadrosunda tecrübeli ayakları bulunduran Adliyespor'da Murat Almış 16 golle dikkat edilmesi gereken bir isim. Ankara'da oynanan sezonun ilk maçında taraflar birbirlerine üstünlük kuramamış maç 1-1 eşitlikle bitmişti.

Zonguldak Kömürspor'la şampiyonluk yarışında olan ve 21 Nisan pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda temsilcimizin konuğu olacak Adliyespor, ilk yarıya nazaran ikinci yarı istediği performansı sergileyemedi. Temsilcimizin 3 hafta üst üste kaybettiği 7 puanla tekrar şampiyonluk yarışına ortak olan Adliyespor, ilk yarıyı yenilgisiz kapatmıştı. Bununla birlikte kalesinde sadece 10 gol gören Ankara takımı 25 gol atmıştı. İlk yardaki performansının uzağında kalan Adliyespor, ikinci yarı üst üste ilk yenilgilerini aldı. Ankara takımı 19'uncu haftada Kozlu Belediyespor 21'nci haftada da  Bartınspor'a kaybetti. İlk yarı 8 galibiyet ve 5 beraberlik Adliyespor hiç yenilmedi. İkinci yarı ise 12 maçta 2 yenilgi, 2 beraberlik 8 galibiyet çıkardı.                                                                                                                             
 
Son haftalarda çok gol yiyorlar !.
Adliyespor, ikinci yarı yenilgilerin yanı sıra kalesinde gördüğü gollerle de dikkat çekti. Bilindiği gibi ilk yarıyı kalesinde gördüğü 10 golle kapatan Adliyespor, Zonguldak Kömürspor ile sezonun son maçı öncesi 14 gol yiyerek toplamda 24 kez kendi kalesinden topu çıkardı. Son haftalarda kalesinde çok gol gören Adliyespor'un bu özelliği Zonguldak Kömürspor lehine olacak gibi gözüküyor. İkinci yarı Kozlu'dan ve Bartınspor'dan 3'er gol yiyen Adliyespor, Yahşihanspor'u 4-3 yendi fakat kalesinde 3 gol gördü.                                                                                                                                                                        

En golcü isim 
Murat'a dikkat !.                                                                                                                    
Adliyespor şampiyonluk yarışında en önemli silahı ikinci yarı çok gol yese de gol atan bir takım. Adliyespor'un 25 maçta 50 golü var bu da maç maçına 2 gol ortalamasıyla oynadıklarını gösteriyor. Profesyonel ligden dönme birçok oyuncuyu kadrosunda bulunduran Adlyespor'da bir var ki, 16 golle takımın en çok gol atan oyuncusu. Orta saha özellikli oyuncu olan Murat Almış attığı 16 golle dikkat edilmesi gereken bir oyuncu. Murat Almış'ı 10 golle Emre Çapraz takip ediyor.