Deplasmanda Bursa Yenişehir'i 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Zonguldak Kömürspor'da hafta sonu oynanacak Kilimli Belediyespor maçı hazırlıkları başlarken Antrenör Cahit Terzi,galibiyete rağmen oyuncularını uyardı.Maçta bir penaltının dışında sayısız goller kaçırdıklarını söyleyen Terzi," Rakibin küçüğü, büyüğü olmaz. Futbol hafife alınacak bir oyun değildir."dedi.Terzi hafta sonu oynanacak Kilimli maçının da zor geçeceğini söyledi.
Zonguldakspor  Antrenörü Cahit Terzi, 2-0'lık Bursa Yenişehir karşılaşmasında  rehavete  kapılan ve  motivelerini  düşük gördüğü oyuncularını Kilimli maçı için yapılan ilk idmanda uyardı. Maçta bir penaltı ve sayısız  gol kaçıran futbolcularını  uyaran Terzi;” Futbol’da rakip küçümsenmez.  Futbolun şakası olmaz, hafife alınmaz. Oyuncularım  hafta boyunca  bunu anlatmama rağmen  puan cetvelindeki rakibin yerine aldanarak bir türlü maça motive olamadılar. Umarım bu herkes için iyi bir ders olmuştur” dedi.                                                                                                                                                       

Kilimli maçı çok zor geçecek
Pazar günü oynayacakları Kilimli maçına da değinen  Cahit Terzi,  "Güzel bir maç olacak centilmence geçmesini  temini ediyorum." dedi. "Zirvede kalmak için bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. " diyen Terzi, " Çok zor bir maç olacak. Taraftarlarımızdan bizi centilmence  destek bekliyoruz. Bu maçtan  galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.