Atay, AA muhabirine yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden takımlarının pazar günü Beyçayırı Stadında lider Vefaspor ile karşı karşıya geleceğini ve tüm hazırlıkların galibiyet parolası ile sürdürüldüğünü belirtti.

Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen antrenmanlarda oyuncuların performansından da memnun olduklarını belirten Atay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"1 Puan önümüzde liderliği sürdüren Vefaspor maçını dönüm maçımız olarak görüyoruz. Son 2 haftayı galibiyetle kapatarak zirve iddiamızı sürdürdük. Pazar günü Beyçayırı Stadında da yaklaşık 5 bin spor severin liderlik maçını izlemesini bekliyoruz. Taraftarlarımızın bizlere sağlayacağı destek ile 90 dakika sonunda galibiyetle ayrılıp liderlik koltuğuna oturacağımıza yürekten inanıyoruz."

Takımın önemli ismi Varol Kamsız'ın Düzce Beyköy deplasmanında burnunun kırıldığını bu oyuncunun durumunun ise maç günü belli olacağını ifade eden Atay, tüm sporseverleri de maça davet etti.

Öte yandan Ereğli Belediyespor hazırlıklarını Beyçayırı Stadında Teknik Direktör Taner Demirbaş nezaretinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.