Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6'ncı Grup'un 9'uncu haftasında Akyurt Belediyespor'u tek golle geçen Kozlu Belediyespor'da keyifler yerinde. Son haftalarda önemli ekiplerden istediği puanlar çıkan yeşil-beyazlılar, zirveye oynayan ekiplere adım adım yaklaşıyor.
Bölgesel Amatör Lig'de sezon başında kısıtlı bir bütçe ile mütevazi bir kadro kuran Kozlu Belediyespor, söylenenlerin aksine her geçen hafta biraz daha üzerine koyuyor. Bu kadroyla başarı zor gelir denilen Kozlu Belediyespor, son hafta yakaladığı çıkışla rakiplerine korku saldı. 7'nci hafta İskilip Belediyespor'u yenen, ardından Zonguldak Kömürspor ile berabere kalan yeşil-beyazlı takım, son olarak hafta sonu Akyurt Belediyespor'u 1-0 yenerek puanını 13 yaptı. 
Puan sıralamasında yaptığı sıçramayla 5'inci basamağa kadar çıkan Kozlu Belediyespor'da Teknik Direktör Faruk Bahadır, Göze hitap eden bir futbol oynuyoruz. Bizim acelemiz yok. Önünüzde daha çok maç var. Futbol oynarken keyif almalısınız.
Biz de bunu yapıyoruz. Futbol oynarken keyif alıyoruz. İzleyenlerin de keyif aldığını biliyoruz. Akyurt maçında çok gol kaçırdık. Maçı daha farklı da kazanabilirdik. Ama 1-0 kazandığımız için de mutluyuz. Sonucunda 3 puanı aldık dedi. Kozlu Belediyespor, bir günlük iznin ardından Sorgun Belediyespor'la oynanacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.