Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, sezona Silivrsipor galibiyetiyle başladı. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada sahadan 4-2 gibi farklı bir skorla galip ayrılan sarı-siyahlı takım, lige adeta fırtına gibi başladı.
Saha ve seyircisi önünden lige galibiyetiyle başlayan Kilimli Belediyespor'da camiada yüzler gülüyor. Aldıkları 3 puanla lige moralli başlayan sarı-siyahlı takımda Teknik Direktör Raşit Çalık temkinli. Çalık, lige galibiyetle başlamanın güzel olduğunu ancak rehavetin kötü sonuçlar doğuracağından bahsetti.

FUTBOLUMUZ KARŞISINDA RAKİP ADETA ERİDİ
Sezonun ilk maçını değerlendiren Teknik Direktör Raşit Çalık, Ligde ilk maçlar her zaman zor olur. Silivrispor'u hazırlık maçında çıplak gözle izleme fırsatım olmuştu. İzlediğimin altında bir oyun sergilediler, ama bu galibiyet için yetmedi. Biz oyun üstünlüğümüzü maçın 90 dakikasında kabul ettirdik.  Bizim bu güzel futbolumuz karşısında rakip adeta eridi.
Ligin henüz ilk haftası. Rehavete gerek yok. Hedefimiz üst sıralar ve bunun için daha iyi olmalıyız.

BİR ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ
Aldıkları galibiyeti çiçeğe benzeten Raşit Çalık, Ligin henüz başındayız sadece 3 puan aldık. Bir çiçekle bahar gelmez. Oyun anlamında çok iyi işler yaptık. Dayanışma ve mücadele memnun edici. Taraftarımıza güzel futbol izlettirdiğimiz ve galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık bu maç geride kaldı, Bursa Nilüferspor A.Ş maçına konsantre olmalıyız. Yarından itibaren Bursa Nilüferspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. 
Silivrispor maçında aldığımız 3 puanın anlam taşıması için Bursa deplasmanında puan yada puanlarla dönmemiz gerekiyor dedi.