Kdz. Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda büyük bir kalabalık ve coşku vardı.  Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarların son anda davet ettiği Zonguldak Milletvekillerinden Prof. Dr. Ercan Candan’ın da katıldığı kahvaltıda, “yaşasın dostluk ve sporun evrensen kardeşliği” öne çıktı. Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek ile kolkola fotoğraf çektirirken, adeta sporda yaşanan ve büyük üzüntü yaratan teröre lanet okudular.

19 Nisan Pazar günü Ereğli’nin Subaşı mevkisindeki Midilli Park’ta yapılan kahvaltıya 500’ün üzerinde sporsever katıldı. Midilli Park’ta ayrılan bölüm yetersiz kalınca, kapalı alanlarda kahvaltı yapabildi davetliler. Fenerbahçe Kulübü Şubesi ve Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkan ve yöneticilerinin bizzat karşıladığı ve yakından ilgi gösterdiği kahvaltıda, renklerin kardeşliğinin herşeyden önemli olduğu söz ve davranışlar ile ortaya konuldu. Omuz omuza ve gönül gönüle olmanın  onurunu paylaşan sporseverler havanın birden bire soğumasına rağmen, neşeli ve hoş bir Pazar günü geçirdiler.

FB, GS ve BJK dernek başkanları Milletvekili Ercan Candan ile  birlikte hep beraber bir de fotoğraf çektirerek tarihe güzel bir anı bıraktılar.