AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli 2. Amatör kümede mücadele eden Romanspor takımının, alt yapısına malzeme yardımında bulunduğu bildirildi.

Konuya ilişkin AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen açıklama şu şekilde:  

"Ereğli Beyçayır stadında düzenlenen malzeme dağıtım töreninde, minik futbolculara tek tek ayakkabı, forma ve şorttan oluşan malzemeleri teslim eden Çakır, kısıtlı imkanlara rağmen spor yapmak için çalışan Romanspora destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRMELİYİZ.”

Gençleri spora sevk etmek amacıyla ellerinden gelen maddi ve manevi desteği vermeye çalıştıklarını da anlatan Çakır şunları söyledi: “ Gençlerimizi kahve, birahane gibi ortamlardan uzak tutmak amacıyla spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Romanspor takımı da yeni kurulan iddialı bir ekibimiz. Bu ekibimize her türlü desteği vermek için imkanlarımızı zorladık. Bugün kendilerini hem ziyaret etmek hem de malzemeleri teslim etmek amacıyla buradayız. Romanspor takımın başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Burada bir süre futbolcular ile karşılıklı penaltı atışları da yapan Çakır ’a AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Demirbaş, Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor Müdürü Haydar Üzülmez’de eşlik etti. 


ÇAKIR CENAZEYE OMUZ VERDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İlçeye bağlı Belen Mahallesi sakinlerinden 65 yaşındaki Hanife Yılmaz’ın cenaze törenine katıldı. 
Yakalandığı amansız hastalığı yenik düşerek yaşamını yitiren Hüseyin ile Fatih Yılmaz kardeşlerin annesi Hanife Yılmazın İlçeye bağlı Belen Yeni Mahalle Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazında saf tutan ve tabuta omuz veren Çakır, ailenin acısına ortak oldu.  Yılmaz ailesine taziye dileklerini de ileten Çakır ile birlikte cenaze namazında; Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişikler Başkanı Yüksel Demirtaş ile aile yakınları ve vatandaşlarda hazır bulundu.