Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor'a sabit gelir sağlamak için süren çalışmalar ilk meyvesini verdi. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara ile Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'in sabit gelir konusunda yaptığı görüşmeler sonucu Soğuksu'daki MTA Zonguldak Bölge Müdürlüğü'nün karşısındaki otopark alanı, Zonguldakspor'a verildi. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, kulübü sabit gelire kavuşturmak için girişimlerin sürdüğünü belirterek, "Zonguldak Belediye Başkanımız İsmail Eşref, sabit gelir konusunda bize her türlü desteği vereceğini belirtti. Bunu en son düzenlediğimiz dayanışma gecesinde de yineledi. İlk etapta Soğuksu'daki MTA Bölge Müdürlüğü'nün karşısındaki otoparkı kulübe verdi. Buraya tabelalarımızı astık" dedi.
Zonguldakspor'u layık olduğu yere çıkartmak için taşın altına ellerini değil, bedenlerini koyduklarını söyleyen Başkan İncekara, "Biz bu yola baş koyduk. Sezon başında transferlerimizi ona göre yaptık. 3'üncü Lig ayarında bir takım oluşturduk. Ancak futbol pahalı bir sektör...
Bunun için de maddi desteğe ihtiyaç var. Kulübün bugüne kadar bir sabit geliri yoktu. Taşıma suyla değirmen de dönmüyor. Zonguldakspor, bizim değil, tüm Zonguldak halkının takımı. Bu takımı layık olduğu yere çıkarmak için mücadele veriyoruz. Zonguldaklıların da bize maddi ve manevi destek olması lazım? Elbirliği içinde bu takımı hak ettiği yere çıkartmalıyız" diye konuştu.