STAT: Çaycuma.
HAKEMLER: Osman Ender Bulut **, Örsan Koroş **, Hamdi Alıtkan ***.
ÇAYCUMASPOR: Samet Can ***, Mehmet Parlak **, Seyfullah ***, Deniz **, Teoman ***, Serhat **, Şafak **(Dk.73 Mehmet Şarlak **) Saadettin ***, İslam ***(Dk.90 Akın) Kamil ***, Yalçın ***.
ALAPLI BELEDİYESPOR: Bülent ***, Onurcan **(Dk.89 Ferhat *), Kadir **, Emre Çetin **, Cemre ***, Arda **, Murat *(Dk.55 Rahmi *), Selçuk *, İsmail **(Dk.76 Emre Özcan *), Sercan **, Kaan ***.
GOL: Dk.77 Saadettin (Çaycumaspor)

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden iki sarı-lacivertlilerin mücadelesinde 3 puanı alan taraf ev sahibi Çaycumaspor oldu. Çaycumaspor'u galip getiren golü, güzel bir kafa vuruşu ile Saadettin atarken, her iki takım da atak futbol oynayarak rakip kalede gol yokladılar. Çaycumaspor, Alaplı Belediyespor müsabakasından aldığı 3 puanla puanını 12'ye çıkartarak liderlik yarışında ben de varım dedi.
Karşılaşmayı, Çaycuma Belediye Başkanı ve aynı zamanda Çaycumaspor Kulübü Başkanı Mithat Gülşen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Belediyespor Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftar da izledi.