Radyo Kontrollü Model Yatlar Uluslararası 1 Metre Türkiye Şampiyonasında ilk 3 dereceye İstanbul Yelken Kulübü sporcuları girdi. Kdz.Ereğli önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparken Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkan ve yöneticilerine teşekkür edildi.

 

Radyo Kontrollü Model Yatlar Uluslararası 1 Metre (IOM) Türkiye Şampiyonası, Kdz.Ereğli'de tamamlandı. Şampiyonanın Komite Başkanı Levent Gürkan, Ereğli Yelken İhtisas Kulübü'nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmasında, 3 gün süren yarışmaların büyük çekişmeye sahne olduğunu söyledi.


 

KEYİFLİ YARIŞLAR YAPILDI

IOM yarışlarının ikinci kez aynı ilçede yapıldığını hatırlatan Gürkan şu ifadelere yer verdi: "Çok keyifli yarışlar yapıldı. Burada yapılan Türkiye Şampiyonası ulusal renk sistemine puan veren ve önümüzdeki sene için milli takımın uluslararası müsabakalara gidebilmesine katkı sağlayan önemli bir yarıştır. Yarışta emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu sınıfın yaygınlaşması için çok emek sarf ediyoruz ve emeğimizin karşılığını her geçen sene gördüğümüzün farkındayız. Desteklendikçe daha güzel organizasyonlar yapıyoruz"

 

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman da farklı illerden 26 sporcunun kayıt yaptırdığı yarışların iki grup halinde yapıldığını ifade ederek, "Farklı illerden gelerek yarışmaya katılan sporcularımız mücadelelerini en iyi şekilde ortaya koydular. Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.



DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yarışlarda İstanbul Yelken Kulübü sporcuları Kaya Dinar birinci, Mehmet Yaşar Yücel ikinci, Alican Başeğmez ise üçüncü olarak ilçe protokolü tarafından kupaları verildi. Yarışmanın tek bayan sporcusu Ankara Yelken Kulübü sporcusu Yeşim Bengü Gürkan'a ise teşekkür belgesi Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından sunuldu.

 


ERBAĞ UNUTULMADI

Yelken sporuna önemli destekler veren Erdoğan Erbağı anısına düzenlenen yarışmada dereceye giren Kaya Dinar'a ödülü Erdoğan Erbağ'ın kızı Nurel Erbağı tarafından verildi.

 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Öte yandan Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman, organizasyona destek veren Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Çınar Boru, Keleşler Park Otel'e teşekkür etti.

 




Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türkiye Şampiyonanın ödül törenine katıldı, sporcuları ve hakemleri kutladı. İlçenin önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığına dikkati çekerek Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)