Zonguldak 2’nci Amatör Küme takımlarından Acılık Esnafspor, Volkan Haberal’ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte yeni bir yapılanma içine girdi.
Bu doğrultuda transfer çalışmalarına çok erken başlayan Acılık Esnafspor, amatör takımlarda forma giyen isimleri takıma katma gayretinde.
Transfer edecekleri isimleri görmek amaçlı dün Antrenör Sinan Kılıç eşliğinde Bolu Kızılcahamam Tesisleri’ne giden Acılık Esnafspor, İran 1’inci Lig ekiplerinden Sahtari ile özel bir maç yaptı ve sahadan 7-1 mağlup ayrıldı.
Zonguldak 2’inci Amatör Küme’de geçen sezon iddialı bir takım kuran Acılık Esnafspor’da, zirveyi yakından ilgilendiren Güvenlikgücüspor maçında çıkan olaylar sonunda ve alınan cezalar neticesinde Kulüp Başkanı Hikmet Hacıabdurahmanoğlu ve 5 Yönetim Kurulu üyesi görevinden istifa etmişti.
Gelişen bu olayların ardından yapılan kongre ile yönetim kurulu üyelerinden Volkan Haberal, başkanlığa getirildi. 2011-2012 sezonunun transfer çalışmalarına erken başlayan Acılık Esnafspor, flört halinde olduğu Zonguldakspor’dan Tolga Bayrak, Kozluspor’dan Tuncay ve İlkay, Zonguldak Gençlikspor’dan Ali Fatih ve Ertuğrul, Çaycumaspor’dan Volkan, TEAŞ Işıkspor’dan Burak ve Çaydamarspor’dan Emre, Bolu’daki hazırlık maçında sahada yer aldı. Acılık, İran 1’inci Lig takımlarından Sahtari ile ilk hazırlık karşılaşmasından 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Acılık Esnafpor adına müsabakadaki tek golü Ertuğrul kaydetti.