Kdz. Ereğlispor Yıldız Takımı’nın da mücadele edeceği Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası'nda final maçları 26 Eylül 2013 günü başlayacak. Temsilcimiz, Ankara FOMGET Gençlik, Konya İdmanyurdu, Adana Akdeniz Demirspor, Trabzon Kavak Meydanspor, 1207 Antalyaspor, Tokat TOKİ ve Samsun Gülizar Hasan Yılmaz takımları ile Sakarya'da Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.
Ligde, eleme maçları sonucunda Kdz. Ereğlispor ile  birlikte finallere kalan Ankara FOMGET Gençlik, Konya İdmanyurdu, Adana Akdeniz Demirspor, Trabzon Kavak Meydanspor, 1207 Antalyaspor, Tokat TOKİ ve Samsun Gülizar Hasan Yılmaz takımları ile Sakarya'da Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.Sekizli final müsabakaları tek maç eleme usulü gerçekleştirilecek. 
35'er dakikadan 2 devre şeklinde yapılacak karşılaşmaların eşitlikle bitmesi halinde 10'ar dakikalık uzatma devreleri oynanacak. Eşitlik yine bozulmaz ise seri penaltı atışları kazananı belirleyecek.                                       
Maçlar Sakarya'da                                                                                                                                       
Finallerin kura çekimi 25 Eylül 2013 günü saat 18.00'de Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler Atatürk Stadı Amatör Spor Evi'nde gerçekleştirilecek. Kura çekimi ile belirlenecek maç programına göre 26 Eylül'de çeyrek final, 27 Eylül'de yarı final, 29 Eylül'de ise final ve üçüncülük karşılaşmaları yapılacak. Müsabakalar Sakarya Erenler Stadı ve Atatürk Stadı’nda oynanacak.