Ereğli Ketenciler Köyü Sevgi ve Dostluk Futbol Turnuvası düzenlendi. Dörderli gruplar halinde toplam 16 köyün katıldığı turnuvada şampiyonluğu final maçında Ketenciler köyünü 3-2 mağlup eden Demirciler köyü kazandı. Ketenciler köyünde gerçekleştiren turnuvaya Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Eren, Ereğli SSK Kulüp Başkanı Dr. Recep Erdoğan Ketenciler Köyü Muhtarı  Yıldıray Özkara,  Demirciler Köyü Muhtarı Şeref Yılmaz  ve diğer köy muhtarları katıldı.
Turnuvada dörderli gruplar halinde toplam 16 takım mücadele etti.  Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonunda finalde Ketenciler ve Demirciler köyü karşı karşıya geldi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği, heyecanlı anların yaşandığı ve karşılıklı gollerin atıldığı maçta gülen taraf Demirciler köyü oldu. Demirciler köyü sahadan 3-2 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.
Şampiyon olan Demirciler köyünün takımın oyuncuları ve taraftarları sevinç gösterilerinde bulundular. Takıma ödül olarak birincilik kupası ve bir koç armağan edildi. Şampiyon olan Demirciler Köyüne kupayı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük verirken, ikinci olan Ketenciler köyüne ise kupayı AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu verdi. Turnuvada 3. olan Yaraşlı köyüne ise kupası Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Eren tarafından verildi. Turnuvada en centilmen takı m seçilen Ahiler köyüne ise kupası Kdz. Ereğli SSK Kulüp Başkanı Dr.Recep Erdoğan tarafından verildi.