SAHA: Fener.
HAKEMLER: Turgay Beşevli **, Murat Kande **, Ali Altun **.
DEVREK BELEDİYESPOR: Mehmet ***, Abdüllatif  ***, Ömer ***, Onur Can ***, Kerem ***, Mustafa **(Dk.69 Metin*), Ahmet **(Dk.64 Ozan *), Ünal **(Dk.51 İsmail *), Burak **(Dk.70+1 Bilal), Abdülkadir ***, Alpay ***.
ERDEMİRSPOR: Kerim *, Tunahan *(Dk.42 Nazmi Can *), Kaan **, İsmail **, M.Talha **, Canberk **, Buğra *(Dk.51 E.Tarık *)(Dk.60 Ogün *), Furkan **, Alp **, M.Çağrı **, H.Hüseyin **.
GOLLER: Dk.16 Burak, Dk.44 Abdülkadir (Devrek Belediyespor)

Zonguldak U14 Ligi Play-Off’ta gruplarını birinci olarak tamamlayan Devrek Belediyespor ile Erdemirspor, dün Fener Sahası’nda Zonguldak İl Birinciliği için mücadele ettiler. Turgay Beşevli, Murat Kande ve Ali Altun hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Devrek Belediyespor 2-0 kazandı. Bu galibiyetle Devrek Belediyespor, ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısında üstün olan taraf Devrek Belediyespor, 16’ncı dakikada Burak’ın ayağından bulduğu golle 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlk yarı Devrek Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya gol bulmak adına istekli başlayan Erdemirspor, rakip kalede fazla gol pozisyonu bulamadı. Kullanılan korner atışında Devrek Belediyespor’lu Abdülkadir’in doğrudan kaleye gönderdiği, şut kalecinin de hatasıyla ağlarla buluştu: (2-0). Müsabakada başka gol olmayınca, Devrek Belediyespor sahadan 2-0 galip ayrılarak, hem Zonguldak şampiyonu oldu, hem de Türkiye şampiyonasında ilimiz temsil etmeye hak kazandı.
Ödül törenine, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Tahir Buyurucu, Genel Sekreter Naim Acar ve Yönetim Kurulu üyeleri Doğan Tibet ve Metin Malkoç da katıldı. Şampiyon olan Devrek Belediyesporlu futbolcular kupalarını ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Tibet’in elinden aldı.