Kastamonu'da düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Devrek Belediyespor U15 Takımı şampiyon oldu.
Devrek Belediyespor U15 Takımı, Kastamonu grubunda kazandığı maçlar sonrası şampiyon olarak tüm Zonguldak halkını gururlandırdı.
Bolu, Çankırı, Amasya, Karabük ve Bartın takımlarının bulunduğu grupta mücadele eden Devrek Belediyespor U15 Takımı oynadığı maçların hepsini kazanarak şampiyonluğa ulaştı.
İlk maçında Karabük temsilcisi 100.Yıl Soğuksuspor'u 3-0 ve 2-1'lik skorlarla yenen temsilcimiz, finalde Bartın temsilcisi Kemerspor'u 4-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Antrenör Selçuk Sarı, Yardımcı Antrenör Mustafa Danacı ve Genel Menajer Tansel Tan'ın önderliğinde bu büyük başarıyı kazanan Devrek Belediyespor U15 Takımı, gerek Devreklilere, gerekse Zonguldak halkına bu büyük başarı hediye etmiş oldu. Devrek Belediyespor Kulübü Başkanı Özcan Özmekik, kazanılan Kemerspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, iyi futbol ve mücadelelerinden dolayı Devrek Belediyespor U15 Takımı'nı kutladı. Başkan Özmekik, gerek Devrek, gerekse Zonguldak halkına bu büyük başarıyı kazandıran genç futbolcularla gurur duyduğunu söyledi.