Bu yıl kutlanan 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından geleneksel futbol turnuvası gerçekleştirildi.
Dostluk içerisinde gerçekleşen Turnuvayı Kdz. Ereğli Vergi Dairesi kazanarak bu yılın şampiyonu oldu.

Turnuva ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde:

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanıyor.

Bu yıl kutlanan 27.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, il genelindeki merkez ve ilçe vergi daireleri ile Vergi Denetim Kurulu takımları arasındaki, geleneksel futbol turnuvası kapsamında dün akşam Ereğli Vergi Dairesi Takımı ile Vergi Denetim Kurulu Takımı arasında final karşılaşması yapıldı. Ev sahipliğini Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’nin yaptığı karşılaşmaya Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kâzım Karaca, İdari ve Mali İşler Müdür V. Kenan Çetin, Tahsilat Müdür V. Abdurrahman Kösemen, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdür V. Şaban Özsoy, Zonguldak Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ve Üyeleri ile çok sayıda Ereğli Vergi Dairesi taraftarı katıldı.

Birlik ve beraberlik içerisinde dostluk havasında yapılan maçı Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü takımı 6-5 kazanarak şampiyonluk kupasını Kdz.Ereğli’ye kazandırmıştır. Maç sonu yapılan törende Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü takımı şampiyonluk kupasını Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kâzım Karaca’dan aldı.

Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü çalışanlarını ilçemiz adına göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını temenni ediyoruz.