Çaycuma'ya bağlı Perşembe beldesindeki Perşembe Gençlik Meclisi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Perşembe Gençlik Futbol Turnuvası" önceki gün sona erdi. 16 Mayıs 2010 tarihinde başlayan turnuvaya 21 takım katıldı. 4 grup halinde yapılan turnuva sonucunda dereceye giren takımlar düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Esnaf 2010spor ile Karaahmetlerspor arasında oynan final karşılaşmasını; Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Çaycuma Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Karayılmaz, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu, GMİS Genel Sekreteri Taci Alkaya, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Kemal Çubukçu, GMİS Üzülmez Şube Başkan Yardımcısı Ercan Yüksel, GMİS Üzülmez Şube Mali Sekreteri Yusuf Çamlıca, Amelebirliği Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Amelebirliği Üzülmez Şube Başkan Yardımcısı Kudret İnam, İl Genel Meclis Üyesi Umut Başoğlu, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycumaspor Kulübü Başkanı Ünal Uzun, Perşembe Gençlik Meclisi Başkanı ve Perşembe Belediyespor Başkanı Özkan Miyanyedi'nin yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi.
Çok zevkli ve çekişmeli geçen final karşılaşmasında, zaman zaman gerek saha içersinde, gerek saha dışarısında gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erince, seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonunda Esnaf 2010spor, rakibi Karaahmetlerspor'u 4-1 yenerek şampiyon oldu. Üçüncülük-dördüncülük maçına Basatspor gelmeyince, Sarıkumspor maçı hükmen 3-0 alarak üçüncü oldu.
Turnuvada şampiyon olan Esnaf2010spor takımına ödül olarak 1500 TL değerinde temsili çek, GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu tarafından verildi.
Şampiyon takımın kupasını Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi tarafından takım kaptanı Teoman Temelkuran'a takdim edildi. Turnuva üçüncü olan Sarıkumspor'a ödülü koç ve kupasını Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, turnuvanın gol kralı Ferit Akyemiş'e kupasını Çaycumaspor Kulübü Başkanı Ünal Uzun, turnuvanın en iyi kalecisi Sarıkumsporlu Burak Tiryakioğlu'na ödülünü Perşembe Gençlik Meclisi Başkanı ve Perşembe Belediyespor Başkanı Özkan Miyanyedi verdi.