Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve bu sezon yaş ortalaması genç bir kadro kuran Kdz.Ereğli Belediyespor, kadrosuna Kosovalı bir oyuncu kattı.



Bu sezon oluşturduğu yeni yönetimi ile ilçede spora yeni bir heyecan katmak isteyen Kdz.Ereğli Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları ise tüm hızıyla devam ediyor.

"İyi mücadele ve iyi futbol" sloganı ile genç bir kadro oluşturan eflatun beyazlı ekipte Teknik Patron İsmail Yalçın ise kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen antrenmanlarda futbolcular ile yakından ilgileniyor.

Hazırlık maçlarına ağırlık veren oynadığı 2 hazırlık maçında skordan çok ortaya konulan mücadeleden dolayı umutlu olan teknik heyetin raporu doğrultusunda geçtiğimiz yıl BAL liginin 6. grubunda şampiyonluğa ulaşan Türk Metal Kırıkkalespor'un forvetinde görevi alan Kosovalı Bashkim Shale ile sözleşme imzaladı.

Ereğli Belediyespor cephesinde yeni oyuncunun takıma katacağı güç özellikle forvet bölgesinde yaşanan sorunları da büyük oranda ortadan kaldıracak.

Takıma bu sezon taraftarların büyük destek vermesini isteyen yönetim ise takımın son durumuna ilişkin teknik heyetten sürekli bilgi alıyor.


Haber Merkezi