Zonguldak'ta düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Briç Şampiyonasında Tarsus Amerikan Koleji birinci olurken, 2'nciliği İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 3'üncülüğü de Bodrum Briç Spor Kulübü kazandı. Şampiyon Tarsus Amerikan Koleji'ne kupasını, Batı Karadeniz Bölgesi Briç Temsilcisi Ercan Koçal verdi.

Türkiye Briç Federasyonu'nun (TBF) 30 Ağustos-3 Eylül 2012 tarihleri arasında Zonguldak'ta düzenlediği Türkiye Kulüplerarası Briç Şampiyonası sona erdi. 32 takımın katıldığı şampiyonada, geçtiğimiz gün final maçları oynandı. Final maçlarının ardından son bulan şampiyonada, Tarsus Amerikan Koleji birinci olurken, 2'nciliği İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 3'üncülüğü de Bodrum Briç Spor Kulübü kazandı.
Dedeman Hotel'de yapılan organizasyonun ardından dereceye girenler ödüllerini aldı. 2'nci olan İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'ne ödülünü, Briç İl Temsilcisi Eyüp Altan Sezgin verirken, şampiyon Tarsus Amerikan Koleji'ne kupasını Batı Karadeniz Bölgesi Briç Temsilcisi Ercan Koçal verdi.
Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Serhan Antalyalı, Zonguldak'tan mutlu ayrılacağını belirterek, İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha büyük organizasyonda buluşuruz dedi. Antalyalı, Zonguldak'ı ve insanını çok sevdiğini söyleyerek, Zonguldak basının ilgisinden memnun kaldığını belirtti.
Zonguldak Briç İl Temsilcisi Eyüp Altan Sezgin ise, şampiyonanın kente hem ekonomik, hem de sosyal açıdan çok şey kattığını söyleyerek, kentin gelişmesi anlamında daha büyük projelerle çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Sezgin, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Fede-rasyon Başkanı Serhan Antalyalı ve Zonguldak Briç Kulübü Başkanı Tayfun Albayrak'a teşekkür etti.