Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki 3 Bant Bilardo Sporcuları, Antalya’da düzenlenecek, “Türkiye 3 Bant bilardo Şampiyonası”na katılmak amacıyla hafta içinde ilçeden ayrılmaya başlayacaklar.

Geçtiğimiz yıl Koronaviürüs (Covid-19) salgını nedeniyle, bir çok spor dalı gibi müsabakaları ertelenen bilardo şampiyonalarının 1. Etabı, bu yıl Antalya’nın Kemer Tatil Beldesindeki Limak Limra Otel’de 25 Mart – 9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

EREĞLİ’DEN YÜKSEK KATILIM

Ülke genelinde 1000’in üzerinde 3 Bant Bilardo sporcusunun yarışacağı şampiyonaya Karadeniz Ereğli’den de aralarında; İzzet Özdemir, Cüneyt Solukcu, Serkan Fitoz, Burak Yaman, Fikri Kapan, Ersin Göben, Hasan Yavuz, Mehmet Göktekin, Nihat Göl, Volkan Kaya, Osman Ersöyleyen gibi isimlerin de yer aldığı 10’un üzerinde sporcu; maç takvimine göre ilçeden ayrılmaya başlayacaklar.

Türkiye 3 Bant bilardo Şampiyonası’nda, Karadeniz Ereğli’de aynı zamanda İngilizce Öğretmeni Hakan Karaorman ise ‘Resmi Hakemlik’ yapacak.

Bu arada, aşnı şampiyonaya Zonguldak merkez ve diğer ilçelerden de sporcular katılıyor.

Halen antrenmanlarını ilçedeki Üstün Bilardo Spor salonunda sürdüren sporcular, aralarında Sude Denizcilik başta olmak üzere sponsorluk desteğinde bulunanlara teşekkür ettiler.