Şehrimizin tenis sporundaki büyük temsilcisi Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü bir kez daha büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü 8 Mayıs 2014 Perşembe günü başlayan ve 11 Mayıs’a kadar 4 gün sürecek olan 8-9-10 yaş Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor. Kurulduğu 1951 yılından bu yana birçok büyük organizasyona imza atarak şehrimizi tenis sporunda çok iyi temsil eden bu güzide kulübümüz bir kez daha şölene hazırlanıyor. Türkiye Tenis Federasyonu 2014 yılı takviminde yer alan bu şampiyonaya ülkenin çeşitli illerinden ve kulüplerinden 107 minik tenisçi katılacak. Geçtiğimiz yıl oyuncu sayılarını arttıran,Zonguldaklı çocuklara kapılarını açarak tenis okulunda eğitim veren ve düzenlediği başarılı organizasyonların yanı sıra Türkiye Tenis Ligine de katılarak tarihinde olduğu gibi çok başarılı bir yıl geçiren Zonguldak tenis deniz ihtisas Kulübünün bu olumlu çalışmaları Tenis Federasyonu tarafından değerlendirilerek bu yıl üç büyük tenis organizasyonunun düzenlenmesi bu kulübümüze verildi. Bunlardan ilki olan 8-9-10 yaş turnuvasının yanı sıra, temmuz ayında 16,ağustos ayında da 12 yaş Türkiye Şampiyonaları Zonguldak tenis deniz ihtisas Kulübü tarafından düzenlenecek.
 
 

ZONGULDAKLI MİNİK RAKETLERDE YARIŞACAK
Bu şampiyonada Zonguldak tenis deniz ihtisas Kulübünün 8-9-10 yaş takımlarında yer alan bayan ve erkek oyuncularının yanı sıra şehrimizde bu sporu yapan diğer minik raketlerde boy gösterecekler. Tenisseverlerin ve ailelerin ilgi ile izleyeceği karşılaşmaların çok zevkli geçmesi bekleniyor.

 

BAŞKAN ÇETİN ÖZÇEP TÜM TENİSSEVERLERİ DAVET EDİYOR
Zonguldak tenis deniz ihtisas Kulübünün Başkanı Çetin Özçep yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Kulübümüz  63 yıldır bulunduğu tesislerde bu kente tenis sporu hizmeti vermektedir. Kortlarımızı ve tesislerimizi mütevazi gelirlerimizle, üyelerimizin destekleriyle çağdaş seviyelere getirdik ve böyle büyük organizasyonlarda kentimizi gururla temsil ediyoruz. Sadece kulüp üyelerimize değil tüm Zonguldaklı çocuklara tenis sporunu öğretmekteyiz.Geçtiğimiz yıl açtığımız tenis okulunda bir çok çocuğumuz tenis öğrendi ve onların içinden en başarılı olanlarını seçerek takımlarımıza monte ettik.Bu şampiyona onlarında ilk kez yarışacağı bir deneyim olacaktır. Bu pırıl pırıl çocuklarla daha nice seneler şehrimizi temsil etmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızda bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Sayın Zonguldak Valimize, Belediye Başkanımıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ederiz. Tüm Zonguldaklı tenis severleri bu şampiyona süresince kulübümüzde ağırlamaktan mutluluk duyarız”

(Haber Merkezi)