Genç Kızlar  ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonaları fikstürleri belli oldu. Kdz. Ereğli Belediyespor’un da mücadele edeceği Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda grup maçları 16 Haziran, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası ise 23 Haziran’da başlayacak. Temsilcimiz Genç Kızlar’da Ankara, Yıldız Kızlar da ise Düzce Grubu’nda mücadele edecek.

 

Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kızlar  ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonaları hazırlıklarını sürdürürken şampiyona fikstürü de belli oldu. 16 Haziran 2014 Pazartesi günü başlayacak Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında Ankara Grubu’nda mücadele edecek temsilcimiz, gruptaki ilk maçına şampiyonanın ilk günü olan 16 Haziran Pazartesi günü Konya İdmanyurduspor karşısında çıkacak. Gruptaki ikinci maçını 17 Haziran Salı günü Düzce Gençlik Hizmetleri ile oynayacak temsilcimiz,18 Haziran Çarşamba günü Vatan Halk Oyunları takımı ile karşı karşıya geldikten sonra Perşembe gününü maç yapmadan geçecek. Ereğli Belediyespor gruptaki son maçını 20 Haziran Cuma günü Zonguldak Gençlik Merkezi ile oynayacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda gruplarını birinci bitiren takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği tarafsız sahalarda eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.                                                                                                                                 

 

YILDIZ KIZLAR MAÇLARI DÜZCE’DE                                                                              

Ereğli Belediyespor 23 Haziran 2014 Pazartesi günü başlayacak Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında da Düzce Grubu’nda mücadele edecek.4 takımlı grupta ilk maçını aynı gün Zonguldak Gençlik Merkezispor ile oynayacak olan temsilcimiz, 24 Haziran 2014 Salı günü de Sakarya Bayan Futbol ile karşılaşacak. Temsilcimizin gruptaki son maçı 25 Haziran 2014 Çarşamba günü Ovacık Gençlik ve Spor ile.Grupda tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda gruplarını birinci bitiren takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği tarafsız sahalarda eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.

 

(Haber Merkezi)