Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, geçen yıl O-sport şampiyonasında dünya şampiyonu olan Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Gemi Makineleri Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Ali Ersavaş'a Türkiye şampiyonası öncesinde destek verdi.
Geçen yıl dizüstü bilgisayarını satarak katıldığı Dünya O-sport şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Gemi Makineleri Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Ali Ersavaş'a Türkiye şampiyonası öncesinde Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç destek verdi.
Türkiye Şampiyonası öncesi kendini ziyarete gelen başarılı sporcuya temin ettiği maddi desteği teslim eden Malğaç Sporcumuz geçtiğimiz sene kendi imkan ve gayretleriyle çok büyük başarı elde ederek kendini ispat etmiş, İlçemiz ve Ülkemizi en güzel biçimde temsil etmiştir. Bize düşen görevde bu şekilde başarılı olan sporculara destek vermektir. Bu seneki şampiyonlara hazırlık yapmak için ihtiyacı olan malzeme desteğini, ilçemizin duyarlı esnafına anlatarak sağladık.
Yapılan olumlu çalışmalara desteğini esirgemeyen Alaplı esnafımıza da şükranlarımı sunuyorum. Sporcumuza da bu sene katılacağı şampiyonalar da başarılar diliyorum dedi.
BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Gemi Makineleri Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Ali Ersavaş' da,Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Devletimizin ve halkımızın bu destekleri bana büyük moral oluyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Bana destek verenleri ve güvenenleri utandırmamak için elimden geleni yapacağım. İlçemizi, Üniversitemizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum diye konuştu.
Ziyarette BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ömer Dereli de hazır bulundu.