Erdemir'in 47. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasının şampiyon olan takımı Sıcak Haddehaneler Başmüdürlüğü için şampiyonluk gecesi düzenlendi. Gecede Sendika Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın hediyesi geceye damga vurdu.

Erdemir'in 47. İşletme Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Üniteler arası futbol dostluk turnuvası şampiyonu Sıcak Haddehaneler Başmüdürlüğü takımı için şampiyonluk gecesi düzenlendi. Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen şampiyonluk gecesine, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreterimiz Sedat Taşdelen, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, Sendika Yönetim Kurulu, Baş Temsilci ve İşyeri Temsilcilerinin yanı sıra Erdemir'den bazı ünite yöneticileri, Formenler ve Teknisyenler Derneği Başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, şampiyon takımın oyuncu ve takım sorumluları ile Sıcak Haddehaneler Baş Müdürlüğü çalışan ve idarecileri ile katıldı.
Sendika Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Turnuvaya katılan tüm takımlara centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür ederek başladığı açılış konuşmasında turnuva sonucunda şampiyon olan Sıcak Haddehaneler takımının oyuncu ve idarecilerini kutladı. Odabaş, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak şampiyon olan takımımızı kutladı selamlarını ve sevgilerini gönderdi.
Genel Başkanımız her zaman olduğu gibi yine çalışma ve etkinliklere olan desteklerini göstermiş ve şampiyon olan takımımızı Didim Anadolu Otel'de eşleri ile birlikte bir hafta tatil hediyesinde bulunmuştur. Genel Başkanımıza bu jesti karşısında teşekkür ediyoruz. En değerli varlığı çalışanlarımız olan Erdemir'in de yapılan bu jeste destek olarak; takımızın ulaşımının sağlanması  konusunda yapacakları destek çalışanlarımızın motivasyonuna büyük katkıda bulunacaktır. Böke'nin bu konuya gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyor, böyle güzel bir gecede bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum. dedi.
İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke'de yaptığı konuşmasında çok güzel bir geceydi, şampiyon olan takımı ve idarecilerini kutluyorum dedi.
Turnuvaya emeği geçenlere plaket verilmesinin ardından kupa töreni yapılarak devam eden gece; müzik eşliğinde çoşkulu bir şekilde devam etti.