Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) düzenlediği 2010-2011 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları, 23-26 Haziran 2011 tarihlerinde 20 grupta 101 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek.
U13 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarında 6 takımlı 11 grup, 4 takımlı 8 ve 3 takımlı 1 grup olmak üzere toplam 20 grup bulunuyor. Birinci kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan takımlar, 4 grupta ikinci kademe müsabakalarını oynayacak. Final müsabakaları ise, ikinci kademe birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulü oynanacak.
U13 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarının bir ayağı da 24-26 Haziran 2011 tarihleri arasında 4 takımın katılımıyla Zonguldak’ta düzenlenecek. Zonguldak’ta düzenlenecek U13 Türkiye Şampiyonası’nda Bartın Kemerspor, Boluspor, Kastamonuspor ve Kardemir DÇ.Karabükspor takımları kıyasıya mücadele edecek.
BUYURUCU; “TİTİZ ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALIYORUZ”
Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptıkları başvurunun olumlu sonuçlandığını ve bir kez daha Zonguldak’ta Türkiye Şampiyonası’nın bir ayağını düzenleyecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirten Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Tahir Buyurucu, “U13 Türkiye Şampiyonası’ndan önce ilimize almış olduğumuz U19 ve U16 Türkiye Şampiyonalarında göstermiş olduğumuz titiz çalışmanın karşılığını aldık. İnşallah U13 Türkiye Şampiyonası’nı da hatasız tamamlarız. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. İlimize gelecek takımlar, hiçbir aksilikle karşılaşmadan turnuvayı tamamlayacaklar” dedi.