Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Okullararası Puanlı Atletizm İl Birinciliği” tamamlandı.
İki süren ve merkezle beraber ilçelerdeki okulların katılımıyla gerçekleştirilen İl Birinciliği’nde dereceye giren sporcuları madalyaları düzenlenen törenle verildi.
Sporcular bir yandan birbirleriyle mücadele ederken, soğuktan korunmak için de çaba harcadı.
Sporcuların yanında onları çalıştıran beden eğitimi öğretmenleri ve atletizm antrenörleri de büyük heyecan yaşadı. Zaman zaman öğrencilerine tempo vermek için yanlarında koşarak daha iyi derece yapmaları için motive etti.
Atletizm İl Temsilcisi Gökhan Köksal, İl Birinciliği’ne katılan sporculara ve özveriyle onları çalıştıran beden eğitimi öğretmenine teşekkür ederek Samsun’da yapılacak olan Türkiye Grup Birinciliği’nde katılacak olan okullara başarı diledi.
İkinci gün yarışlarında alınan sonuçlar:
200 METRE YILDIZ KIZLAR: 1.Gamze Bayrak (Bahçelievler İlköğretim Okulu), 2.Aycan Önder (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu)
800 METRE YILDIZ KIZLAR: 1.Çağla Toplak (Saltukova İlköğretim Okulu), 2.Esra Kara (Köksal Toptan İlköğretim Okulu), 3.Simge Sam (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu)
DİSK ATMA YILDIZ KIZLAR: 1.Kardelen Kayar (Fener İlköğretim Okulu), 2.Ayla Elbir (Cengiz Topel İlköğretim Okulu), 3.Sena Yağmur Yalçın (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu)
UZUN ATLAMA YILDIZ KIZLAR: 1.Aslı Nalan Baysal (Bahçelievler İlköğretim Okulu), 2.Melisa Özkan (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu), 3.Ebru Şahin (Kılıç İlköğretim Okulu)

CİRİT ATMA YILDIZ KIZLAR: 1.Seydanur Karakoç (Ferdi), 2.Tuğba Naz Belginer (Bahçelievler İlköğretim Okulu), 3.Melis Danışmaz (İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu)
YILDIZ KIZLAR PUAN SIRALAMASI: İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu, 2Bahçelievler İlköğretim Okulu, 3.Cengiz Topel İlköğretim Okulu.