U-17   ve U-19 liglerinde Ereğli Şampiyonu olan ve Zonguldak'ta gruplarını da  şampiyon tamamlayarak İlimizi  Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı elde eden Erdemirspor  U-17 ve U-19 takımlarının oyuncuları,  A Takım oyuncuları, teknik heyet ve  Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldi. Erdemirspor yönetimi  Süper Amatör Ligde mücadelesini sürdüren A Takım ile Zonguldak Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde eden U-17 ve U-19 takımlarının oyuncularına yemek verdi. Düzenlenen yemekte konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Soner Uslubaş, başta Kulüp Başkanı Yusuf Ziya Odabaş olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri adına Türkiye Şampiyonasına katılma başarısı gösteren U-17 ve U-19 takımlarını kutladı.Uslubaş,  "Erdemirspor her zaman hedefleri olan bir takımdır.Bu başarı disiplinli çalışma ve alın terinin ürünüdür.Başarıda emeği geçen teknik ekip ve oyuncuları kutluyor.Türkiye şampiyonasında da iyi neticeler alacağımıza inanıyorum. Aynı başarıyı A takımında Play-off lar da bize yaşatacağı inancını taşıyorum."dedi.
Düzenlenen yemeğe katılan Formenler Derneği Başkanı ve Erdemirspor Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Bayramoğlu, Hastane Müdürü ve Yönetim  Kurulu Üyesi Tamer Akın ile Metal-Koop Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Özdemir'de yaptıkları kısa konuşmalarda,başarılı sporcuları kutladı ve başarının devamını diledi.
Teknik kadro ve sporcular adına bir konuşma yapan Antrenör Bayram Altuntaş'da," Erdemirspor büyük bir camia. Oyuncularımızın hepsi bir değer.Onlarla gurur duyuyoruz.Formasının hakkını hepsi verdi vermeye de devam edecekler" dedi.