Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in şampiyonu Devrek Belediyespor'un file bekçisi Aydın Gökdemir, oynadığı tüm kulüpte neredeyse hepsinde şampiyonluk yaşayarak şampiyonların 1 numarası olarak adlandırılıyor.
Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in en az gol yiyen kalecisi unvanını da elinde bulunduran tecrübeli file bekçisi, Zonguldak Belediyespor, Zonguldakspor ve Kozluspor'dan sonra bu sezon formasını giydiği Devrek Belediyespor'da da şampiyonluk sevinci yaşadı.
Futbola 1997 yılında DSİSpor'da başlayan ve aynı sezon Zonguldakspor altyapısına geçen 32 yaşında tecrübeli kaleci Aydın Gökdemir, aynı kulüpte 1999 yılında profesyonelliğe adım attı. Kırmızı-lacivertli takımda 5 sezon başarılı bir şekilde ter döken Aydın Gökdemir, ardından Devrek Belediyespor'a transfer olarak amatöre dönüş yaptı. Devrek temsilcisinde 2005-06 sezonunda futbol oynayan tecrübeli file bekçisi, ardından Bartınspor'un yolunu tuttu. 2006-07 sezonunda Zonguldak yerel ligde şampiyon olarak 3'üncü lige yükselme grubunda final oynayan Zonguldak Belediyespor'a transfer olan Aydın, tekrar ilk takımı olan Zonguldakspor'a transfer oldu. Burada da şampiyonluk sevinci yaşan tecrübeli file bekçisi, sonrasında başarılı bir sezon geçirmesine rağmen şampiyonluğu kaçıran Kilimli Belediyespor'a transfer oldu. 2010-2011 sezonunda Kozluspor'un kalesini koruyan Aydın, yeşil-beyazlı takımda şampiyonluk yaşayarak takımını Bölgesel Amatör Lig'e çıkardı. Zonguldak Belediyespor, Zonguldakspor ve Kozluspor'dan sonra 2011-2012 sezonunda Devrek Belediyespor'da da şampiyonluk sevinci yaşayan Aydın, şüphesiz Zonguldak'ın en başarılı kalecileri arasında yer alıyor.
Bu sezon Devrek Belediyespor'un kalesini koruyan Aydın, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de en az gol yiyen kaleci… Tecrübeli file bekçisi, çıktığı 24 maçta kalesinde sadece 13 gol gördü.