BAL takımlarından Bartınspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yaptığı kaliteli transferlerle dikkatleri çeken Bartınspor, uzun yıllar süren profes-yonel lig hasretine bu sezon son vermek istiyor.

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2014-2015 sezonunda mücadele edecek Bartınspor, topbaşı yaptı. Kırmızı-siyahlı takım, önceki gün yaptığı idmanla yeni sezonun hazırlıklarına başladı. “Martılar” lakaplı takım,  sezonun ilk antrenmanını Boğaz Tesisleri'nde gerçekleştirdi.
Yeni sezona büyük bir bütçe ile giren ve şampiyonluk hedefleyen Bartınspor, öncelikli olarak teknik direktör sorununu çözerek, takımın başına Sorgun Belediyespor’u Play-Off’lara çıkaran deneyimli isim Feridun Dündar’ı getirdi. Dündar’ın raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi flaş transferlere imza atan Martılar, Zonguldak Kömürspor’un şampiyon kadrosundan 3 önemli futbolcuyu renklerine kattı.  Geçen sezon BAL’ın en az gol yiyen file bekçisi Ahmet Arat, savunmacılar Burçin Yüksel ve Ferhat Samancı’yı transfer eden kırmızı-siyahlı takım, tanıdık iki ismi daha renklerine bağladı. Bartınspor, bu üç oyuncunun yanı sıra geçtiğimiz sezonun ikinci devresini Kastamonuspor’da geçiren kanat oyuncusu Gökhan Zülfiklaroğlu ile Kozlu Belediyespor’lu Emin Akyıldız’ı transfer etmişti. Yaptığı kaliteli transferlerle dikkatleri çeken Bartınspor, uzun yıllar süren profesyonel lig hasretine bu sezon son vermek istiyor.         

 

(Spor Servisi)