Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk gecesinde Süper Lig, Süper Kupa, Emirates ve Basketbol Erkekler Ligi şampiyonluk kupaları sergilendi.

Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay, Ereğli Anadolu Otelde düzenlenen şampiyonluk gecesinde yaptığı konuşmada, rekabet ve centilmenlik olmadan yalnızca "ben kazanayım ne olursa olsun" düşüncesine kesinlikle katılmadıklarını söyledi.Olcay, "Bizim hedefimiz her şeyden evvel sevgi ve kardeşlik üzerine kurulu sportif bir mücadeleyi yaymak. Bir şekilde bizim gibi başka kulüplere de gönül vermiş kardeşlerimize de paylaşmanın esas olduğunu düşünmemizdir" dedi.

Konuşmaların ardından Galatasaray'ın Süper Lig, Süper kupa, Emirates ve Basketbol Erkekler Ligi şampiyonluk kupaları sergilendi. Bazı taraftarları sergilenen kupalarla hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü.

Geceye, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ereğli Belediyesi Başkan Vekili Sibel Kırmızı, Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış ve çok sayıda taraftar katıldı.