Zonguldakspor,zorlu Gerede maçı için 3 gün önce Bolu'ya gitti

Bölgesel Lig 6. Grup'ta  şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor'da camia, Pazar günü oynanacak zorlu Gerede maçına  kilitlendi.Kafile maçtan 3 gün önce Bolu'ya gitti. Taraftar grupları güç birliği yaparak Zonguldakspor'a  tam destek çağrısı yaptı. Zonguldakspor İkinci Başkanı Alaattin Kurnaz; Zonguldakspor'u şampiyon yapacağız. Bu bizim namus sözümüzdür dedi.
 
Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup'ta mücadele  eden Zonguldakspor, deplasmanda oynayacağı Geredespor  maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftar grupları arasında yer alan Kömür Kentliler ve  Genç Zonguldak  Grubu'nun liderleri, Zonguldakspor Başkan Yardımcısı Alaattin Kurnaz, Futbol Şube Sorumlusu Vahdettin Velioğlu ve bazı Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile bir araya gelerek Gerede maçı öncesinde birlik-  beraberlik mesajları verdi.                                                                       

"Şampiyonluk namus sözümüzdür"
Zonguldakspor Başkan Yardımcısı Alaattin Kurnaz, Kulüp Başkanı M. Salih Demir'in göz altınına alındığına dikkat çekerek, "Zonguldakspor, sahipsiz kalmayacak." dedi. "Mücadelemize devam edeceğiz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte  bu işe  sahip çıkacağız." diyen Kurnaz, " Taraftar gruplarımızı bir araya getirdik. Onları barıştırdık. Biz Demir ailesine ve Zonguldak halkına bu takımı şampiyon yapacağımızın sözünü veriyoruz. Bu bizim namus sözümüzdür. Yolumuza  devam edeceğiz. Kimse bu takımı sahipsiz kaldı sanmasın. Biz daima arkasında oyacağız. Bu hafta inşallah şampiyon olarak döneceğiz. Bu konuda futbolcularımıza ve  teknik heyetimize güvenimiz tam ifadelerine yer verdi.                                                                                                                               

"Bu takım  sahipsiz değil"
Zonguldakspor'a bir destek açıklaması da Asmaspor Kulüp Başkanı Fuat Velioğlu 'undan geld,. Zonguldakspor'un asla sahipsiz kalmayacağını dile getiren  Velioğlu, Zonguldakspor sahipsiz değildir.
Şu anda iki maçımız kaldı. Bu 2 maçı da alıp takımı el birliği ile şampiyon yapacağız. Bu konuda hocamıza ve  futbolcularımıza güvenimiz  tam. Centilmenlik içerisinde Gerede'ye gidip,  istediğimiz alarak  takımı şampiyon yapıp döneceğiz. Salih Demir Başkanımız ve arkadaşlarımız şu anda burada olmasa bile biz buradayız. Zonguldakspor'a sahibiz. Her zamanda sahip olacağız" dedi.