Yaklaşık 1,5 yıl önce kurulan ZTS Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarısı sadece futbolla sınırlı kalmadı. Kulüplerarası Küçük Erkekler Hentbol Ligi'nde mücadele eden ZTS Kulübü, bir ilke daha imza atarak, ilk kez katıldığı ligde şampiyon oldu.
Kurulduğu ilk senesinde futbolda altyapı kategorilerinde ses getiren ZTS Kulübü, ilk başarısında Zonguldak U13 Futbol Ligi'nde grubunu namağlup tamamlayarak Play-Off'lara kalmıştı. Adından sıkça söz ettiren ve bünyesinde sadece futbol olmayan, salon sporlarına da yönelen ZTS Kulübü'nde hentbol ve voleybol branşları da mevcut. Bu branşların alt yaş kategori liglerinde de mücadele eden kulüp, çok çalışmanın meyvelerini toplamaya başladı.
MAÇI KAYBETMESİNE RAĞMEN…
ZTS Gençlik ve Spor Kulübü, ilk kez katıldığı Kulüplerarası Küçük Erkekler Ligi'nde Cumartesi günü nefesleri geçen maç sonunda sahadan yenik ayrılmasına rağmen şampiyon oldu.
ZTS Kulübü, 6 takımın mücadele ettiği ligde şampiyonu belirleyecek maçta TED Zonguldak Koleji ile Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Şampiyon olması için 2 setin yeteceği mücadelede, ilk seti 8-7, ikinci seti de 5-4 kazanan ZTS Kulübü, son seti 7-10 ve maçı da 20-21 kaybetmesine rağmen şampiyonluğunu ilan etti.
İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE
TEMSİL EDECEĞİZ
ZTS Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Arık, sadece futbolda değil, salon sporlarında da başarıyı yakaladıklarını belirterek, şampiyon olmanın mutluluğunu dile getirdi. Arık sözlerine şöyle devam etti;
ZTS Gençlik ve Spor Kulübü olarak ana branş futbolun yanında salon sporlarına da önem veriyoruz.
Voleybol Büyük Erkekler ve Hentbol Küçük Erkekler Liglerinde mücadelemiz sürüyor. Oynanan hentbol maçımızın ardından Zonguldak şampiyonluğunu ilan ettik.
Mart ayı içerisinde gideceğimiz gruplarda Zonguldak'ı ve Kozlumuzu en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.
Öncelikle bu başarıda emeği geçen hocalarımıza ve sporcularımız başta olmak üzere her zaman sporun ve sporcunun yanında yer alan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür ediyoruz.