Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Liselerarası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği", Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Günün ilk maçında üçüncülük-dördüncülük için Devrek Lisesi ile Kilimli Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmada üstün oynayan Devrek Lisesi, sahadan 3-0 galip ayrılarak üçüncü oldu. Final maçında ise, Ereğli Lisesi ile Ereğli Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Ereğli Lisesi, ilk iki seti alarak 2-0 öne geçti. Daha sonra toparlanan Ereğli Anadolu Lisesi, üst üste üç seti alarak maçı 3-2 kazandı ve şampiyon oldu.
Oynanan karşılaşmalar sonunda genel sıralama şu şekilde oluştu: 1.Ereğli Anadolu Lisesi, 2.Ereğli Lisesi, 3.Devrek Lisesi, 4.Kilimli Lisesi.
Karşılaşmalar sonrasında düzenlenen tören ile dereceye giren takımlara kupaları verildi. Birinci olan Ereğli Anadolu Lisesi'ne ödülü Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duyar tarafından takdim edildi.
Şampiyon Ereğli Anadolu Lisesi, Zonguldak'ı 23-27 Şubat tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak Grup Birinciliği'nde temsil edecek.