Perşembe Gençlik Meclisi'nin dü zenlediği "1.Gençlik Futbol Tur-nuvası"nın şampiyonu Hacıka-dıspor oldu. Perşembe Stadı'nda oynanan final maçı, Sarıkumspor ile Hacıkadıspor arasında oynan-dı. Karşılaşmanın normal süresi 3-3 berabere bitince penaltı atış-larına geçildi. Penaltılar sonucu Hacıkadıspor, rakibine üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.
Karşılaşmayı; AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Per-şembe Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Perşembe Karakol Komutanı Cem Demir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ham-di Akçaalan, Amele Birliği Üzül-mez Şube Başkanı, aynı zamanda Hacıkadıspor'un sponsoru Tayfun Demir de seyretti.
Maç bitiminde şampiyon takıma kupasını ve temsili çeki, AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türk men, takım kaptanı Teoman Te-melkuran'a, ikinci olan Sarıkum-spor'a kupasını Perşembe Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu, Başkan Alper Balcık'a verdi. Ayrıca ikinci olan Sarıkumspor'a koç hediye edildi. Üçüncü olan Alibabaoğluspor'a ise kupasını Perşembe Karakol Komutanı Cem Demir, takım kaptanı Murat Akça'ya verdi.
Turnuva boyunca en az kart gören takım ise Hacılarspor seçildi. Hacılarspor'a kupasını, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, en az gol yiyen kaleci Hacıkadıspor'un kalecisi Caner Kır'a, Perşembespor Antrenörü Satılmış Dönmez, en çok gol atan Alibabaoğluspor'un forveti Recep Demirci'ye kupasını Perşembe Belediye Encümen Üyesi Yüksel Ilgın verdi.
Perşembe Belediyespor Başkanı Serem Mantarlı ve Perşembe Gençlik Meclisi Başkanı Özkan Miyanyedi, yaptıkları açıklamada, "Perşembe'de düzenlediğimiz turnuvanın amacı; beldemizde sosyal aktiviteyi canlandırmak ve kulübümüze katkı yapmak. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder, turnuvaya iştirak eden bütün takımlara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Hakkaniyet içerinde bir turnuva düzenledik" dediler.