Tüm Çalışanlar Platformu (TÜÇAP) Derneği'nin düzenlediği ve Ayçiçek Halı Saha Tesisleri'nde oynanan "5.Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası", önceki gün oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Turnuvanın yarı finalinde Salmanspor'u 6-3 yenen Öncüspor ile Milli Eğitimspor'u 9-5 yenen İl Sağlık Müdürlüğüspor finale çıktı. Finalde çok rahat bir maç çıkaran Öncüspor, rakibini 6-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada ikinciliği İl Sağlık Müdürlüğüspor, üçüncülüğü de, sahaya çıkmayan Salmanspor'u hükmen 3-0 yenen Milli Eğitimspor kazandı. Turnuvanın en centilmen takımı Diyanetspor seçilirken, turnuvanın gol kralı ise Salmanspor'dan 47 golle Emre Taşçı oldu.
Önceki gün oynanan final maçını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman, Zonguldak İşitme Engellilerspor Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Tamtürk, TÜÇAP Başkanı Ömer Akın Örek de izledi.
Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman, bu tür turnuvaların dostluk ve arkadaşlığı pekiştirdiğini belirterek, turnuvayı düzenleyenlere teşekkür etti.
Turnuva şampiyonu Öncüspor'a, ikinci İl Sağlık Müdürlüğüspor ve üçüncü Milli Eğitimspor'a madalya, kupa ve ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman verdi.