Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumları Destekleme Derneği, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Kampusu içerisinde çok amaçlı kapalı spor salonu yapımı için Çaycumalıların desteği ve derneğin önderliğinde temelin atılmasında maddi desteklerini esirgemeyen Filyoslu işadamı İsmail Recai Şanlı'ya Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Kandemir ve Yönetim Kurulu üyeleri plaket erdi.
Plaketi almaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen İsmail Recai Şanlı, "Çaycuma'nın üniversitesinin gelişmesi için elimizden gelen destekleri vermeye devam edeceğiz" dedi.
Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumları Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir ise, "Çaycuma Meslek Yüksek Okulu'nun kampus olarak bölgenin en geniş arazisine sahiptir. Çaycumalıların ve Çaycumalı işadamlarının kampusun büyümesi ve de Fakülte olabilmemiz için gerekli duyarlılığı göstermesi gerekiyor. Bu nedenle bize Çaycuma Meslek Yüksek Okulu'nun gelişmesi için maddi manevi destek veren işadamı İsmail Recai Şanlı'ya, Çaycuma'da bizi yalnız bırakmayan, Meslek Yüksek Okulumuzun büyümesinin Çaycuma'ya katkısını kavramış, duyarlı işadamı ve halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi.