Taraftarı coşturacak, heyecanlandıracak, tribüne seyirci çekecek, şehri ayağa kaldıracak bir takım oluşturacaklarını belirten Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi camiaya umutlu mesajlar gönderdi.

Transfer sürecinde il dışından 20’nin üzerinde futbolcu ile görüştüklerini söyleyen Terzi, “Bunlardan 10-12'siyle kesin anlaşmaya varacağız. Görüştüğümüz futbolcuların hepsi de profesyonel tecrübesi olan futbolcular. İç transferde ise 9 oyuncumuzla anlaşmak istiyoruz” dedi.

Terzi, “Geçmişi başarılarla dolu bir kulübün burada olması bizleri üzüyor. Bunun için de bu takımı ilk olarak 3. Ligi'ne çıkartmalıyız. Süper Lig'de şampiyon olarak terfi maçlarında mücadele etmek istiyoruz”

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor, Pazartesi gününden itibaren transfer atağına kalkıyor.
Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Terzi, il dışından 20-22 futbolcuyla görüştüklerini belirterek, bunların içinden 10-12 futbolcuyla kesin anlaşmaya varacaklarını söyledi.
"ŞEHRİ AYAĞA
KALDIRACAK BİR TAKIM…"
Görüştükleri futbolcuların hepsinin de profesyonel lig tecrübesi olduğunun altını çizen Terzi, "Zonguldakspor taraftarını coşturacak, heyecanlandıracak, tribüne seyirci çekecek, şehri ayağa kaldıracak bir takım oluşturacağız. Bunun içinde il dışından 20'nin üzerinde futbolcuyla görüşüyoruz. Bunlardan 10-12'siyle kesin anlaşmaya varacağız. Görüştüğümüz futbolcuların hepsi de profesyonel tecrübesi olan futbolcular. İç transferde ise 9 oyuncumuzla anlaşmak istiyoruz. Zonguldak içinden de 3-4 oyuncuyla anlaşma zemini arıyoruz. Genç ve tecrübeli oyuncuların karışımı bir takım oluşturacağız. Pazartesi gününden itibaren bu futbolcuları Zonguldak'a çağırıp görüşeceğiz. En geç Çarşamba-Perşembe gününe kadar transferi tamamlayacağız" dedi.
"HEDEF 3.LİG"
Zonguldakspor'un hedefinin 3.Lig olduğunun belirten Terzi, "Geçmişi başarılarla dolu bir kulübün burada olması bizleri üzüyor. Bunun için de bu takımı ilk olarak TFF 3'üncü Ligi'ne çıkartmalıyız. Süper Lig'de şampiyon olarak terfi maçlarında mücadele etmek istiyoruz. Kongremiz haftaya kaldı. Başkanımız Celal İncekara'nın oluşturacağı yeni yönetime güveniyoruz. Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve şehir olarak kenetlenirsek başarı kendiliğinden gelir" diye konuştu.
FUTBOLCULAR NETLEŞİYOR
Zonguldakspor, Batman Belediyesporlu Yunus Yazıcı'dan sonra Ünyespor'dan forvet oyuncusu Erhan Bedir'le de her konuda anlaştı. Daha önce, Kayseri Erciyes, Kayse-ri Elektrik, Tokatspor, Kilis Belediyespor, Tarım Kredispor, Anadolu Üsküdarspor, Aydınspor, Bilecikspor, Zeytinburnuspor, Artvin Hopaspor ve son olarak Ünyespor formaları giyen 28 yaşındaki Bedir, 2005-06 sezonunda Zonguldakspor'un başarısı için ter dökmüştü.