Son oynadığı üst üste 7 maçı kazanarak zirve yarışına ortak olan Ereğli Belediyespor,
 hafta sonu oynayacağı kritik Anadolu Kırıkkale maçının hazırlıklarına başladı.

 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grupta mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor’un teknik patronu Zafer Şahin, iddialı konuştu; “Biz şampiyonluğa inandık, şehir de bize inansın istiyoruz”

Şehrin duyarsızlığına tepki gösteren Şahin, “Biz hedefe giderken, şehrin duyarsızlığı bizi üzüyor. Şehir, bayraklarla donatılsın istiyorum. Esnaflar, işadamlarımız ve Erdemir bu takıma katkı sağlamalı. Yolun sonunda şampiyon Ereğli Belediyespor değil, Ereğli halkı olacak” sözleriyle konuştu.

Konuya ilgili belediye basın bürosunun gönderdiği haber metni şöyle:

“Kdz.Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin, zorlu Anadolu Kırıkkale maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. ‘Çıktığımız yolda, 11 puan geriden geldiğimiz bir maraton da hedefi yakalamış durumdayız. Hedefimiz şampiyonluk’ diyerek sözlerine başlayan Şahin, ‘8 hafta öncesinde oyuncu grubumuz moralmen çökmüş, şehir de şampiyonluğa inanmıyordu ama o günler geride kaldı. Çocuklar her hafta üzerine koydu. Yönetimimiz, bizler ve oyuncularımız özveri ile çalışıyor ancak, şehrin buna duyarsızlığı bizi üzüyor. Hedefe giderken bu takıma sahip çıkılıp destek olunması çok önemli. ”dedi.

 

ŞEHİR ŞAMPİYONLUĞA İNANSIN

Şampiyonluk yolunda önlerinde 11 haftanın olduğunu ve artık şehrin şampiyonluğa inanmasını istediklerini belirten Şahin, “ Esnaflarımız ,iş adamlarımız  ve  Erdemir bu takıma katkı sağlamalı. Şehrin bayraklarla süslenmesi, bile oyuncularımız için bir motivasyondur, şehri havaya sokar.”şeklinde konuştu.

 

ŞEHRİ BAYRAKLARLA SÜSLEYELİM

Yaptığı açıklamada, “Artık herkesin şampiyonluk yolunda taşın altına elini sokmasının zamanı geldi.” diyen Şahin, “ Herkes evinin balkonuna, esnaflarımız sokaklara, binalara bayrak assın. Bu takım hepimizin takımı. Bu takım şampiyon olursa Ereğli Belediyespor değil, Ereğli halkı şampiyon olacak. Bu takıma sahip çıkılsın” ifadelerini kullandı.

Şahin 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Beyçayırı Stadında oynanacak Anadolu Kırıkkale maçına Ereğli halkını davet etti”