Zonguldak Birinci Amatör Küme takımlarından Devrek temsilcisi Çaydeğirmeni Belediyespor, sezonun başlamasına az süre kala transfer bombalarını tek tek patlatmaya başladı.
Çaydeğirmeni Belediyespor, eski profesyonel futbolcu Şenol Kaypak ile Perşembe Belediyespor'dan Cihat Bostancı'yı transfer etti. Transfer edilen sporcular, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in makamında kendilerini Çaydeğirmeni Belediyesporlu yapan imzayı attılar. İmza töreninde kulüp idarecileri Muhsin Cin, Ercan Kirazlı ve Antrenör Yüksel Cin de hazır bulundu.  Çaydeğirmeni Belediyespor'a geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden futbolcular, Çaydeğirmeni Belediyespor'u bu yıl inşallah hak ettiği yer olan Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'e çıkarmak için bizde arkadaşlarımızla beraber var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bize güvenen Belediye Başkanımızı da mahcup etmeyeceğiz diye konuştular.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise; Çaydeğirmeni beldesi her geçen gün büyüyen ve gelişen bir beldemiz. Beldemizin spor takımını da beldemize yakışacak tek yer olan Zonguldak Süper Amatör Lig'e çıkartmaya kararlıyız. Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırıp play-off mücadelelerinde de talihsiz bir şekilde elenmiştik. Bu yıl işi sıkı tutuyoruz. Belediye olarak takımımıza her konuda sınırsız destek veriyoruz. Hedefimiz bu yıl kesinlikle şampiyon olmaktır.
Yeni transferlerimizle takımıza güç katıyoruz. Transferlerimiz sezon açılanana kadar hızlı bir şekilde devam edecek.
Görüşme halinde olduğumuz futbolcularla anlaşarak tek tek kendilerine imza attıracağız. Bu yıl Zonguldak Birinci Amatör Küme'de Çaydeğişrmeni Belediyespor rüzgarı esecek ve ligin sonunda inşallah kupayı havaya kaldıran takımda biz olacağız dedi.