Zonguldak Deplasmanlı Süper Lig’de mücadele edecek Çaycumaspor ilk transferini gerçekleştirdi.  2002 yılında Baştarlaspor’un alt yapısında futbola başlayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Serhat Kızılay, Çaycumaspor ile sözleşme imzaladı.
Yeni sezonda Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen  Çaycumaspor kulüp başkanı Ünal Uzun  iyi bir karo kurmak için  transfer çalışmalarını  çok sıkı   bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Dış transferde ilk imzayı gerçekleştiren Çaycumaspor,  iskelet kadroyu bozmamak için teknik ekibin raporu doğrultusunda hareket ederek iç transferde de bir çok oyuncuyla nikah tazelemeyi düşünüyor.
Çaycumaspor kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde genç oyuncu Serhat Kızılay kendini sarı-lacivertli yapan imzayı attı.
Çaycumaspor Antrenörü Serkan Bankoğlu, yeni transfer Serhat Kızılay’ın başarılı olacağı belirterek şunları belirti “ Serhat bir-iki sezondan beri takip ettiğim bir oyuncu.
Yetenekli olduğunu düşündüğüm için kadromda görmek istedim. Yeni sezonda başarılı olacağını inanıyor ve güveniyorum. Serhat gibi yetenekli oyuncuları kadromda görmeyi çok istiyorum. Alt yapıdan da oyuncuları A takım kadrosuna katacağım” dedi.