Sahasında Yenişehir Belediyespor’u yenerek 4 hafta süren galibiyet hasretine son veren Kilimli Belediyespor’da Antrenör Selahattin Bayar, "Galibiyet sevindirici ancak, ligin  ayarında olmayan takım karşısında 3 gol yememiz düşündürücü."dedi. 
Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grubun 5’inci haftasında sahasında konuk ettiği Yenişehir Belediyespor’u 5-3 yenerek galibiyet hasretine son veren  Kilimli Belediyespor'da moraller yerinde. 
Antrenör Selahattin Bayar, Yenişehir Belediyespor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede alınan galibiyetin kendilerine iki duygu birden yaşattığını söyledi. Galibiyetin sevindirici ve üzücü taraflarının olduğunu söyleyen Kilimli Belediyespor’un Antrenörü Selahattin Bayar, “Sahamızda konuk ettiğimiz Yenişehir Belediyespor takımı ölçümüzde değil. Zaten bu ligin ayarında bir takım da değiller. Alınan galibiyet tabi bizi sevindirdi. Ancak galibiyetin düşündüren tarafı da yok değil. Gruptaki ilk galibiyetimizi 5 golle aldığımız için tabii ki mutluyuz. Üzücü tarafı ise lig ayarında olmayan bir takım karşısında 3 gol görmemiz. Bu galibiyetten çıkardığımız dersler var. Yenişehir maçında yaptığımız hataları hafta sonu Körfez maçında yapmamalıyız. Ligde söz sahibi olmak istiyorsak Kestel maçını da kazanmalıyız” dedi.

3.haftanın ardından
Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de 3.hafta geride kalırken 5 maçta 19 gol atıldı.Kdz.Ereğlispor'un kayıpsız zirvede yer aldığı grupta Üzülmez 9 puanlı Ereğlispor'un 7 puanla en yakın rakibi konumunda.Lige Gümeli galibiyeti ile başlayan Karadenizspor'un 3.haftada üst üste 2.mağlubiyetini aldığı haftada,Gümeli ilk puanını 3-3 biten Baştarla maçı ile kazandı.Çaycumaspor 3 .haftada da Devrek Belediyespor'a yenilince Antrenör değişikliğine gitti.