Kilimli Belediyespor kaderini son maçta belirleyecek. Küme kalma düğümü 12 Mayıs Cumartesi günü Belediye Bingölspor ile oynanacak maç sonunda çözülecek

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da küme kalmak için final gibi maç. Geçtiğimiz hafta sonunu maç yapmadan Bay geçiren sarı-siyahlı takım, rakiplerinin kazanmasıyla kümde kalma umudunu son haftaya taşıdı. 39 puanla 14'üncü sırada son haftaya giren temsilcimizin haftaya sahasında oynayacağı Belediye Bingölspor maçını kazanmaktan başka seçeneği yok. Aksi takdirde rakiplerinin kazanması demek Kilimli Belediyespor'un 3'üncü lige veda etmesi anlamına gelecek.
9 yıl aranın ardından geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak 3'üncü Lige çıkan temsilcimiz, hafta sonu deyim yerindeyse 'kendi göbeğini kendi kesecek'. Kilimli Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu Bay geçtiği 37'inci haftada düşmeme mücadelesi veren rakiplerinin kazanmasıyla umudunu son haftaya taşıdı. Son hafta ise, Kilimli Belediyespor, Belediye Bingölspor ile çok hayati bir sınav verecek. Sarı-siyahlı takım, ligde kalması için kazanması yetecek.
TÜM SEZONU HEBA
ETMEK İSTEMİYORUZ
Tüm sezonun emeğini bir maçta heba etmek istemediklerini belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, Belediye Bingölspor'u yenerek ligde kalacaklarını söyledi. Bu maçta oyuncularıma olduğu kadar 12'nci adama da çok büyük iş düşecek diyen Çalık, Artık sona geldik. Belediye Bingölspor ile oynayacağımız maçı kazanarak, ligde kalacağız. Bu maçta tüm taraftarımızda stada gelerek bizi destleklemeyi unutmasınlar. Onlara bu konuda çok iş düşüyor dedi.
NASIL KÜMDE KALIRIZ
Kilimli Belediyespor'un  Belediye Bingölspor'u konuk edeceği son haftada, rakipleri de zorlu maçlara çıkacak. Temsilcimizin son haftada kümde kalması için kazanmaktan başka seçeneği yok.
Kilimli Belediyespor, alacağı galibiyetle diğer rakiplerinin maçına bakmaksızın ligde kalacak. 42 puanla ligi garantileyecek temsilcimiz, olası bir Belediye Bingölspor beraberliği ile gözünü rakiplerinin maçına çevirecek. Temsilcimiz beraberlikle 40 puana ulaşırken, OYAK Renaultspor, Arsinspor ve Karsspor'un alacakları galibiyet Kilimli Belediyespor'u küme düşürecek.