Ereğli Belediyespor Basın Sözcüsü Altan Akçakese, Erkekler A Takımının tüm hızıyla devam eden antrenmanlarıyla ilgili bilgiler verdi.
24-25 Ağustos tarihlerinde antrenmanlara ara veren A Futbol Takımı yeni haftayla birlikte antrenmanlarına yeniden başladı. Akçakese, verdiği bilgilerde şunlara değindi:
“Yeni sezon hazırlıklarına 24-25 Ağustos tarihlerinde ara veren A Futbol Takımımız, haftanın ilk antrenmanını 26 Ağustos Pazartesi günü Beyçayırı Sahası’nda gerçekleştirdi. 
Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenörlerimiz Ercan Yaman ile Remezan Öztürk’ün nezaretinde gerçekleşen ve saat 17.30’da başlayan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. 13 Ağustos tarihinde başladığı yeni sezon hazırlıklarında ağırlıklı olarak dayanıklılık çalışmaları yapan takımımız, son antrenmanında yine ağırlık çalışmasına devam etmenin yanı sıra sürat çalışması da yaptı. Futbolcularımızın neşeli olduklarının görüldüğü antrenmanda, geçtiğimiz haftanın son antrenmanında sağ ayak bileğinden sakatlanan Mete ile sağ bacağındaki sakatlığı devam eden Gökhan Kuloğlu düz koşu yaptı. Gökhan Kuloğlu’nun MR’ı çekilecek ve durumu netlik kazanacak. Bu arada sakatlığı devam eden Osman Yazgan, antrenmana katılamadı. Osman Yazgan’ın tedavisine devam ediliyor. Geride bıraktığımız haftanın son çalışmasında sakatlıkları sebebiyle sadece düz koşu yapabilen Osman Karadeniz ve Serkan’ın yanı sıra, baldırındaki çekme sebebiyle topla çalışmalara katılamayan Emre Kuzu da pazartesi günkü antrenmanda yer aldılar. 
Geçtiğimiz sezonlarda takımımızın formasını başarıyla terleten oyuncularımızdan Uğur Yalçın da takımla birlikte çalışmalara başladı. Uğur Yalçın, pazartesi günü takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.”