Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yetişen ve Fenerbahçe Kulübü’nün peşinde olduğu genç atletler Harun Akın, Tolgahan Aksu ve Ali Ulaş Abay, Antrenör Erol Emral nezaretinde Ankara’da yapılacak 2 günlük kampın ardından sezonu tamamlıyor.
Ankara Nail Moran Atletizm Tesisleri’ne gitmek üzere bugün sabah saatlerinde yola çıkacak sporcular ve Antrenör Erol Emral, yapılacak olan deneme yarışlarında boy gösterecekler. 
Yarışın ardından sezonu bitirecek sporcular, Antrenör Erol Emral’in uygulayacağı test programından geçerek, Eylül ayında başlayacak yeni sezon öncesi dinlenmeye çekilecekler. Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi’nde çalışmalarını sürdüren 13 yaşındaki Harun Akın, 100 metre engellide, 16 yaşındaki Tolgahan Aksu 110 metre engellide ve 13 yaşındaki bir diğer atlet Ali Ulaş Abay 100 metrede yarışacak. Sporcuların son durumu hakkında bilgi edineceklerini ve bir dizi testten geçeceklerini belirten Antrenör Erol Emral, “Ankara’da sporcularımla beraber hem deneme yarışlarına katılacağız, hem de Eylül ayında başlaması düşünülen yeni sezon öncesi test yapacağız. Son verilerin ardından yeni sezona yeni sahamızla birlikte iyi bir başlangıç yaparak başarılar kazanmak istiyoruz” dedi.
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın bakımda olması nedeniyle yaz boyunca idmanları Fener Sahası, Kozlu sahili, Fener parkuru, Endüstri Meslek Lisesi Fitness Salonu’nda yaptıklarını vurgulayan Emral, “Ankara’daki test ve deneme yarışlarının ardından tatile gireceğiz. Sahamızın da en kısa sürede faaliyete geçmesinden sonra yeni sezona daha dinç ve dinlemiş olarak geleceğiz” dedi.