Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek Kilimli Belediyespor, 2012-2013 sezonunu saha ve seyircisi önünde oynayacağı ligin yeni takımı Silivrispor maçı ile açıyor. 2 ay önce başladığı yeni sezon hazırlıklarına Bakacakkadı 100.Yıl Atatürk Hizmet Köyü'nde ve Ankara Kızılcahamam kamplarıyla devam eden sarı-siyahlı takım, ardından evine dönerek, ligin Silivrispor maçına hazırlanıyor. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda ligin ilk haftasında kendi evinde Silivrispor'u konuk edecek Kilimli Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı.
Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde yapılan haftanın ilk çalışmasında Teknik Direktör Raşit Çalık, futbolcularına uyarılarda bulundu. Sarı-siyahlı futbolcular ise, ilk maçta galibiyet sevinci yaşamak istiyor. Camianın ve taraftarın beklentilerine cevap vermek isteyen Kilimli Belediyespor, kenetlendi.
SIFIR HATA İLE GALİP
GELEN BİZ OLMALIYIZ
Teknik Dirtektör Raşit Çalık, ilk maçta hata yapmak istemediklerini belirterek, 2 ay boyunca yaptığımız çalışmaların sonuna geldik. 2012-2013 sezonu ilk maçı olan Silivrispor maçı da geldi çattı. İlk maçlar daima zordur. Silivrispor maçı da bizim açımızdan çok zor geçecek. Kendi evimizde oynayacağımız maçta sıfır hata ile oynayıp galip gelen taraf olmak istiyoruz. İlk maçla zordur ama lige nasıl başlarsan öle devam edersin. Bizde galibiyetle başlayıp, galibiyetletle devam ettirmek istiyoruz. Eksiklerimiz yok değil. Bazı eksiklerimiz var ama bunlarıda bu hafta içinde yapacağımız çalışmalarla gidereceğiz dedi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR
Silivrsipor ile oynanacak maçta taraftara çok işin düştüğünü söyleyen Çalık, Ligin ilk maçları bizim açımızdan olduğu kadar taraftarlar açısından da çok önemli. Geçtiğimiz sezon ceza ve stadın eksiklerinden dolayı uzun süre kendi sahamızda maç oynayamadık. Bnu durum hem bizi hem taraftarı etkiledi. Umarım bu yıl bu tür sorunlarla karşılamayız. Silivrispor maçında taraftarlarımıza sesleniyorum bizin yalnız bırakmasınlar, her ne olursa olsun bizi desteklesinler ifadesini kullandı.